Januar – en måned i bøgernes tegn

januariboegernestegn

Her på årets sidste januardag kan jeg konstatere, at det har været en måned i bøgernes tegn for mig  – og på bloggen.

Bøgerne er modtaget som anmeldereksemplarer.

Januar har været ret stille og rolig, og jeg har nydt at have tid til at læse nogle gode bøger. I månedens løb har jeg læst Han kender det som er i mørket af Lars Thomassen, Fortidens skygger af Kelli Estes, Altid har jeg længsel, erindringer af Trille Nielsen og Pigen under jorden af Elly Griffiths.

Bogudsalget er i øvrigt skudt i gang rundt omkring, så der er gode muligheder for at sikre sig nogle skønne bøger til en god pris.

Januar har virkelig stået i bøgernes tegn, for det var også i denne måned, jeg var til reception hos Gads Forlag i forbindelse med udgivelsen af Pigen under jorden.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *