Død to gange

doedtogange

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Død to gange af Cara Hunter. Bogen er den sjette i Oxford-krimiserien om kriminalinspektør Adam Fawley og hans team.

Fra bogens bagsidetekst:

Ved midnatstid modtager politiet i Thames Valley et nødopkald om skud på en afsidesliggende gård i udkanten af Oxford. Da  Adam Fawley og hans team ankommer, finder de en død mand i køkkenet – skudt på klos hold – og to beboere, der ikke kan forklare, hvad der er sket. Ved første øjekast ligner det et indbrudsforsøg, der er gået galt, men Fawley har en mistanke om, at der ligger mere bag.

Da politiet opdager en forbindelse til en tyve år gammel drabssag om et barnemord og en uskyldig, der blev dømt, går pressen amok.

Jeg er fan af Cara Hunters Oxford-serie, og denne nye bog i serien har absolut ikke gjort min begejstring mindre. Igen har forfatteren skrevet en krimi, hvor spændingen holder helt til sidste side, og hvor handlingen undervejs tager nogle uventede drejninger. De gennemgående karakterer kender læseren på nuværende tidspunkt i serien ganske godt, og det gør læseoplevelsen endnu bedre.

Jeg har tidligere anmeldt de fem første bøger i serien, Familiens synder,  Skjult , Ingen udvej, Blindt raseri og Sandhedens time.

Læs mere om Død to gange hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *