Skjult

skjult

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Skjult af Cara Hunter.

Skjult er anden bog i serien om kriminalinspektør Adam Fawley og hans team.

En ung kvinde og et lille barn findes spærret inde i en kælder. De er begge i en ret skrøbelig forfatning, og man ved ikke, hvem de er. Kvinden siger ingenting, og hverken hun eller barnet findes i politiets database over savnede. Den gamle mand, der ejer huset, siger, at han aldrig har set dem før.

Under efterforskningen finder man en forbindelse til en anden uopklaret sag om en savnet kvinde. Det viser sig, at denne anden kvinde boede lige i nærheden af det nye gerningssted.

Jeg har været virkelig godt underholdt under læsningen af Skjult. Romanen er både spændende og velskrevet og med et ualmindelig udspekuleret plot. Handlingen tager flere gange en uventet drejning, og spændingen holder hele vejen igennem. En rigtig solid krimi, hvis slutning ikke er til at regne ud på forhånd – jeg kunne i hvert fald ikke. Jeg ser allerede nu frem til den næste bog i serien om Adam Fawley og hans team.

Jeg har tidligere anmeldt Familiens synder af Cara Hunter her på bloggen.

Læs mere om Skjult hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *