Ingen udvej

ingenudvej

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Ingen udvej af Cara Hunter.

Ingen udvej er tredje selvstændige bind i Oxford-serien, som følger kriminalinspektør Adam Fawley og hans team.

Kriminalinspektør Fawleys værste mareridt bliver til virkelighed, da han skal opklare en af de mest skræmmende sager i sin karriere.

To drenge bliver hentet ud af et brændende hus i det nordlige Oxford. Den yngste af drengene er død.  Den ældste er i live, men hans tilstand er yderst kritisk. Hvorfor var de to børn alene i huset? Hvor er deres mor? Og hvor er deres far? Kriminalinspektør Fawley og hans team efterforsker sagen, og det viser sig ret hurtigt, at branden var påsat.

Som om denne alvorlige og dybt tragiske sag ikke er mere end nok, er Adam Fawley også udfordret af problemer i sit privatliv.

Cara Hunters Oxford-krimier er i en liga for sig selv. De er simpelt hen så velskrevne, spændende og umulige at regne ud. Denne tredje bog i serien er efter min mening den hidtil bedste. Den har været næsten umulig at lægge fra sig. Desuden er de gennemgående karakterer så dejligt genkendelige, uperfekte og meget menneskelige. Især Adam Fawley er en meget spændende karakter med en hel del i bagagen. Jeg glæder mig allerede nu til at lære ham og hans team endnu bedre at kende i næste bind i serien.

Jeg har tidligere anmeldt de to første bøger i serien Familiens synder og Skjult.

Læs mere om Ingen udvej hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *