Senfølger

senfoelger

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Senfølger af Anne Mette Kirk.

Fra bogens bagsidetekst:

Jeppe står midt i en gigantisk krise.

Hans seksårige datter har mistet hørelsen, og der findes kun én løsning. En operation på et privathospital i USA. Pris: 400.000kr. De penge har Jeppe ikke. Hans husbådscafé løber knap rundt, banken er iskold, og hans ekskæreste ejer ikke en krone.

Derfor er det næsten for godt til at være sandt, da han forelsker sig hovedkulds i varme og finurlige Christiane, som generøst tilbyder ham beløbet, der kan redde hans datter.

Eller sådan begynder det i hvert fald.

Senfølger er mit første møde med Anne Mette Kirks forfatterskab. Og hold da op, hvor skal jeg bare skynde mig at få læst alle hendes andre bøger. For hun skriver bare drøngodt.

Senfølger er en virkelig, virkelig spændende, skræmmende og tankevækkende roman. Jeg har haft svært ved at lægge bogen fra mig, fordi jeg har været helt opslugt af dens univers. På en måde har det været som at se en film. Alting er beskrevet så klart og præcist.  Man ser det hele tydeligt for sig. Man mærker Jeppes desperation. Sproget er flydende og ligetil og karaktererne interessante og virkelig troværdige.

En roman om manipulation, om at ville please alle og om hjælp, der somme tider kommer fra en uventet kant.

Læs mere om Senfølger hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *