Familiens synder

familienssynder

Jeg har læst Familiens synder af Cara Hunter.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Sharon og Barry holder havefest. Børnenes klassekammerater og deres forældre samt folk fra nabolaget er gæster. Børnene er klædt ud. Værtsparrets otteårige datter, Daisy er klædt ud som sit navn – en tusindfryd. Sidst på aftenen er der ingen, der kan finde Daisy. Hun er væk, og forældrene melder hende savnet.

Kriminalinspektør Adam Fawley og hans team går i gang med efterforskningen. De ser bl.a. en video, der er blevet optaget under festen. De bliver i tvivl, om den pige, man ser danse rundt i tusindfryd-kostume på videoen, i det hele taget er Daisy.

Familiens synder er første bind i serien om kriminalinspektør Adam Fawley.

Jeg har været rigtig godt underholdt under læsningen af Familiens synder. Det er en velskrevet og spændende krimi med troværdige personbeskrivelser. Bogen er speciel på den måde, at læseren med jævne mellemrum får lidt ekstra baggrundsinformation i form af flashbacks. De sociale medier spiller også en rolle i bogen – det er med til at gøre hele historien både aktuel og nuanceret. Handlingen tager jævnligt nye drejninger, og spændingen  holder lige til det sidste – det er en roman fuld af overraskelser. Jeg glæder mig allerede til at læse mere om den både sympatiske og empatiske Adam Fawley, der har tunge private problemer i bagagen.

Læs mere om Familiens synder hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *