Love & Olives

loveandolives

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Love & Olives – En rejse for livet af Jenna Evans Welch.

Liv Varanakis har ikke set sin far, siden han forlod hende og hendes mor. Liv var kun otte år dengang og har ikke så mange tydelige minder om sin far. Men hun husker deres fælles interesse for den forsvundne by, Atlantis.

En dag får Liv et postkort fra sin far. Han beder hende om at komme til Santorini og hjælpe ham med at lave en dokumentarfilm om Atlantis. Først har Liv ikke lyst til at tage afsted, men hendes mor overbeviser hende om, at hun skal gøre det.

Da Liv kommer til Santorini nyder hun den smukke natur, den lækre mad og – ikke mindst at tilbringe tid sammen med den unge Theo, der skal filme dokumentaren. Som dagene går, går det op for Liv, at dokumentaren måske ikke er den vigtigste grund til, at hendes far har inviteret hende til Grækenland.

Hold nu op, hvor har denne her bog taget fusen på mig. Jeg havde nok forventet at læse en let, munter og romantisk historie. Og ja, den er også på mange måder både let, sjov og romantisk. Men den er mere end det. Historien har rørt mig. Det er en meget fin fortælling om at forlige sig med fortiden, når man forstår, hvorfor det gik, som det gik. Og så er det en historie om kærlighed – og om at man kan passe på dem, man elsker, på forskellige måder.

Jeg har tidligere anmeldt Love and gelato og Love and luck af Jenna Evans Welch.

Læs mere om Love & Olives hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *