Lær at styre dine tanker og følelser

laeratstyredinetankerogfoelser

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Lær at styre dine tanker og følelser af Lars Fomsgaard.

Fra bogens bagsidetekst.

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men der er ikke ret mange mennesker, der ved, hvordan tanker og følelser opstår, og hvor de opstår i hjernen. Når man ikke ved det, er det ikke så mærkeligt, at tanker og følelser kan være svære at styre.

Ved man derimod, hvordan og hvor de opstår, er de ret lette at styre.

Den måde vi tænker på, kan betyde, at vi får en dårlig følelse.

Hvis du skal til eksamen i morgen og bliver nervøs, så er det ikke eksamen, der gør dig nervøs, men det du TÆNKER om eksamen.

Hvis du får det dårligt, når du tænker på en ubehagelig oplevelse, du oplevede for en uge siden, så er det ikke oplevelsen der gør, at du får det dårligt, men det du TÆNKER om oplevelsen.

Hvis du tænker: “Det kan jeg ikke finde ud af”, så får du ret.

Bogen bygger på over 250 nye forskningsresultater, men beskrevet på en måde så alle uden forudsætninger kan forstå det.

Du får teknikker til at kunne styre dine tanker, så du ikke tænker dig til en dårlig følelse.

Metoderne kan udføres af alle, har en revolutionerende effekt og kan modvirke stress, angst, depression og andre invaliderende tilstande.

Da jeg gik i gang med at læse denne her bog, forestillede jeg mig, at den nok ville være udfordrende at læse – lidt tør og måske svær at forstå. Derfor bestemte jeg mig for at læse ti sider i bogen hver dag og så læse en roman sideløbende. Det gik også fint de første par dage. Men så skete der noget. Jeg blev så optaget af bogen her, at jeg fuldstændig glemte romanen. For Lær at styre dine tanker og følelser er en virkelig interessant og spændende bog – og hverken tør eller svær at forstå.

Bogen er skrevet i et helt almindeligt og uhøjtideligt sprog, tonen er munter, og man er godt underholdt, mens man lærer. For man lærer noget undervejs. Det er jeg i det mindste ret sikker på, at jeg har gjort. Jeg er i hvert fald begyndt at øve mig i at bruge nogle af de teknikker, bogen beskriver. Jeg øver mig. Og man siger jo, at øvelse gør mester.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *