Love & Luck

love&luck

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Love & Luck – En guide for knuste hjerter af Jenna Evans Welch. Bogen er andet bind i en trilogi.

Addie er i Irland for at deltage i sin mosters stort anlagte bryllup. Hun håber, at turen kan give hende andet at tænke på, end de begivenheder der for nylig har knust hendes hjerte.

I hotellets bibliotek finder Addie en speciel bog. Det er en guide til Irland for knuste hjerter. Addie tager bogen med sig, da hun rejser videre sammen med sin bror Ian og hans ven Rowan. Turen tager noget af en drejning, og intet går efter planen.

Jeg havde på forhånd glædet mig til at læse Love & Luck, da jeg syntes vældig godt om trilogiens første bind, Love & Gelato. Desværre blev jeg en lille smule skuffet. Jeg synes ikke, at denne to’er er helt på højde med den første. Det er stadig en sød historie om venskab og sammenhold, som man sagtens kan hygge sig med at læse.

Jeg har tidligere anmeldt første bind i trilogien, Love & Gelato.

Læs mere om Love & Luck hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *