Det lille hotel under nordlyset

detlillehotelundernordlyset

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Det lille hotel under nordlyset af Julie Caplin, Turbulenz.

Lucy har fået sit hjerte knust. Hendes karriere ligger i ruiner. Og nu har hun bare brug for at komme væk fra det hele. Hun siger ja tak til et tidsbegrænset job på et lille hotel i Island. Snart befinder hun sig i et storslået land med varme kilder og snedækkede gletsjere. Kollegerne på hotellet er imødekommende, og Lucy lægger især mærke til den flotte skotske bartender Alex.

Lucy sætter alt ind på at få rettet op på sit liv og beslutter sig for at gøre hotellet til en romantisk perle. Det er hendes plan, at hun ikke selv vil involvere sig i noget romantisk. Men under det magiske nordlys nærmer Lucy og Alex sig hinanden, så måske vil Lucy alligevel give kærligheden en chance til.

Jeg har været temmelig begejstret for de første tre bøger i denne serie, men jeg er en lille smule skuffet over Det lille hotel under nordlyset. Den er på sin vis underholdende og morsom nok. Det er bare som om, der er noget, der ikke fungerer i denne her historie. Det sjove bliver lidt anstrengt, og det søde og charmerende virker lidt karikeret. Da der samtidig er nogle sproglige smuttere, som ikke er fanget i korrekturen, bliver læseoplevelsen alt i alt ikke så god som forventet. På plussiden skal  nævnes det hyggelige gensyn med flere af karaktererne fra Det lille konditori i  Paris.

Jeg har tidligere anmeldt Det lille bageri i Brooklyn og Den lille café i København og Det lille konditori i Paris af Julie Caplin.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *