Et sidste brev fra Grækenland

etsidstebrevfragraekenland

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Et sidste brev fra Grækenland af Emma Cowell.

Sophie  har mistet sin mor, der var en kendt kunstmaler. Sophie går rundt i det tomme hus og mindes sin lykkelige barndom. Hun er lige kommet ud af et kompliceret forhold og føler sig meget alene. Da hun finder noget blandt sin mors efterladte ting, der vækker hendes nysgerrighed, forlader hun hjemmet i England og rejser til Methoni i Grækenland.

Moderen tog hver sommer til den idylliske lille by ved havet for at arbejde. Sophie kunne ikke forstå, at hun aldrig måtte komme med. Nu håber  hun på, at komme tættere på den hemmelighed, der gemmer sig i Methoni.

Jeg har været rigtig godt underholdt af Et sidste brev fra Grækenland. Bogen er romantisk og stemningsfuld, sproget let og flydende og karaktererne farverige og troværdige. Jeg vil anbefale bogen til alle, der kan lide en velskrevet feelgood roman fuld af atmosfære, kærlighed og familiehemmeligheder.

Læs mere om Et sidste brev fra Grækenland hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *