Det lille konditori i Paris

detlillekonditoriiparis

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Det lille konditori i Paris af Julie Caplin, Turbulenz.

Britiske Nina er den yngste i en søskendeflok på fire, og hun er træt af, at både hendes søskende og forældrene altid blander sig i alt, hvad hun foretager sig. De er så overbeskyttende. Hun vil gerne vise, at hun kan stå på egne ben. Så da hun får muligheden for at være assistent på et konditorkursus i Paris, griber hun chancen.

Der er bare det minus ved arrangementet, at den dygtige og succesfulde kok, der står for kurset, er hendes storebrors bedste ven Sebastian. Han er også den mand, Nina har været forelsket i lige siden, hun var teenager.

Men Nina tager til Paris og kaster sig ud i jobbet som assistent for Sebastian. Kurset bliver afholdt i køkkenet på et lille og slidt – men charmerende konditori. Nina kommer hurtigt ind på livet af kursisterne, og de opbygger et helt særligt fællesskab.

Jeg har simpelt  hen hygget mig så godt i selskab med Nina og de andre på Det lille konditori i Paris. Det er en skøn, munter og romantisk historie. Julie Caplin er en sand mester i at opbygge et charmerende og uhøjtideligt univers i sine bøger. Trænger du til at læse noget let og underholdende og samtidig opleve lidt pariserstemning og ikke mindst få pirret lækkersulten, så kan jeg varmt anbefale Det lille konditori i Paris.

Jeg har tidligere anmeldt Det lille bageri i Brooklyn og Den lille café i København af Julie Caplin.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Hun formår virkelig at skabe så hyggelig ramme i sine bøger – jeg må også læse denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *