Enkemand

enkemand

Bog modtget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Enkemand af Kristian Ibler.

Fra bogens bagsidetekst:

Under Idas terminale sygdomsforløb oplever Kristian Ibler en eksistentiel krise. han føler, han har levet sit liv på en løgn og har forsømt det, der virkelig giver mening i livet. Det gælder især jagten på en skuespillerkarriere, der kollapser fuldstændig, da Ida dør.

Han står tilbage som enkemand og alenefar til to små børn uden økonomisk eller personligt fundament og må balancere mellem en ekstrem trang til  at leve livet på trods af sin sorg og en pligt til at holde fast i fortiden og være en støtte for børnene.

Kristian Ibler skriver hudløst ærligt, ofte humoristisk og udstiller sig selv som en mand, der til tider slet ikke forstår, hvordan hans liv fundamentalt set er ved at ændre sig.

Det har været en stærk oplevelse at læse Enkemand. Historien i sig selv er både tragisk og bevægende og river og flår i hjertet. Jeg blev dybt berørt af at læse bogen. Den beskriver så stærkt og hudløst det kaos af tanker og følelser, der følger i kølvandet på den tragedie det er, at miste sin elskede og stå alene med to børn. Bogen er skrevet med både hjerte og smerte – men også med humor og mod. Enkemand er en stærk og vedkommende fortælling om kærlighed, tab og sorg – og om at fyldes med livsappetit midt i det hele.

Læs mere om Enkemand hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *