Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked

regnbuenendervedferrylanemarked

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked af Nicola May. Bogen er tredje bind i den charmerende serie, der foregår omkring Ferry Lane Marked ved Cornwalls kyst.

Jeg har tidligere anmeldt seriens to første bind Velkommen til Ferry Lane Marked og Stjernehimlen over Ferry Lane Marked.

Glanna Pascoe – også kendt som Regnbuemaleren – nærmer sig sin 40-års fødselsdag. Hun driver et lille galleri ved Ferry Lane Marked. Hun er ved at komme sig efter at have fået sit hjerte knust og er begyndt at få styr på sit liv igen. Da hun møder en lokal, kendt kunstmaler, bliver hun tiltrukket af ham.

Da et maleri bliver stjålet fra hendes galleri, og hun næsten samtidig helt uventet møder sin tidligere kæreste og store kærlighed, begynder Glanna at tænke på, hvad der egentlig venter for enden af den regnbue, som hun holder så meget af at male igen og igen. Finder hun mon den lykke, som hun længes efter?

Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked er ligesom de to første bind i serien ren feel good. I denne bog træder nye spændende karakterer ind på scenen, samtidig med at dem, læseren kender fra de to første bøger, stadig optræder i periferien. Bogen og serien som helhed er romatisk, charmerende, humoristisk og virkelig underholdende. Hele serien egner sig perfekt til afslappet og hyggelig ferielæsning.

Læs mere om Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked hos Alpha Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *