Jeg finder dig altid

Jeg har læst Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.

Rina er læge, og i al hemmelighed er hun også kunstner. Helt anonymt klatrer hun op og laver  street art på byens høje bygninger om natten.

En nat styrter en ung mand i døden lige i nærheden af, hvor Rina netop har været på klatretur for at placere sin kunst. Da hun kommer hjem, bliver hun overfaldet og truet af en mand med en kniv. Hun undslipper i første omgang, men overfaldsmanden giver ikke op.

Under efterforskningen af den unge mands død stifter Rina og efterforskeren Stanek bekendskab med hinanden, og der opstår en særlig kontakt imellem dem, efterhånden som begivenhederne tager fart.

Elisabeth Egholm har her begået endnu en virkelig spændende og velskrevet krimi. Ligesom i bøgerne om journalisten Dicte Svendsen er scenen sat i Aarhus, men denne gang får vi lov til at snuse til nogle andre miljøer.

Rina er en sympatisk, sammensat og spændende hovedperson, som jeg næsten ikke kan vente med at læse mere om.

Læs mere om Jeg finder dig altid på Politikens Forlags hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg får lyst til at prøve krimigenren igen efter at have læst din anmeldelse. Krimigenren mistede grebet om min, så jeg har holdt pause i flere år. Jeg mangler stadig tre af de gamle Dicte bøger, så der er nok at læse 🙂

    1. Somme tider har man brug for at læse om noget andet end kriminalsager – det har jeg i hvert fald 🙂 Men denne her krimi er altså virkelig god, og hvis du før har været glad for at læse Elsebeth Egholms bøger, så er jeg ret sikker på, at du vil kunne lide denne her.

  2. Tak – jeg vil glæde mig til at fortsætte med at læse Egholms gode bøger – jeg kunne vældig godt lidt Dicte, men Rina lyder til at være helt okay også 🙂

    1. Egholm skriver nogle rigtig gode bøger. Jeg kunne også rigtig godt lide bøgerne om Dicte, men jeg brød mig til gengæld ikke meget om tv-serien bygget over bøgerne. Rina er en spændende ny hovedperson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *