Natjæger

natjaeger

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Natjæger af Line Holm og Stine Bolther. Bogen er tredje, selvstændige bind i krimiserien om Maria Just.

Bag i en efterladt varevogn i København finder man en død mand. Han er skudt og lemlæstet, og alt peger i retning af et hævndrab i kriminelle kredse. Men efterforskerne Mikael Dirk og Fredrik Dahlin er lidt på bar bund, for de ved ikke, hvem den dræbte er. Og ingen har meldt en person, der kunne være ham, savnet.

Politihistoriker Maria Just bliver tilfældigt involveret i drabssagen. Hun har ellers nok at tænke på i forvejen. Hendes forhold til ungdomskæresten er slut, og på jobbet går det heller ikke ligefrem godt.

Da Maria får mistanke om, at der kan være en forbindelse mellem den aktuelle drabssag og en sag om et forsvundet barn tilbage i firserne, er hun ikke til at stoppe. Hun forsøger desperat at finde frem til sandheden, men er oppe imod nogle meget magtfulde mennesker. De vil gøre alt for at holde på deres hemmeligheder og beskytte sig selv og deres nærmeste.

Natjæger er en solid og rigtig spændende krimi. Jeg kan godt lide Holm & Bolthers skrivestil. Tempoet er højt og karaktererne troværdige. Det har været et dejligt gensyn med de gennemgående karakterer, som jeg synes rigtig godt om. Efter min mening er Natjæger seriens hidtil bedste og mest vellykkede bog.

Jeg har tidligere anmeldt de to første bind i serien, For barnets bedste og Lovløs.

Læs mere om Natjæger hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *