Min seje og sjove aktivitetsbog

Forlaget Globe har udgivet en rigtig fin lyseblå aktivitetsbog for børn mellem 3 og 8 år, Min seje og sjove aktivitetsbog. Faktisk er der også kommet en lyserød bog, Min søde og sjove aktivitetsbog, men den har jeg ikke haft lejlighed til at se, så jeg holder mig til at fortælle om den lyseblå bog.

Bogen er opdelt i  forskellige afsnit f.eks. Vilde dyr, Store biler, Rummet og Dinosaurer. Til hvert afsnit er der to sider med flotte klistermærker og 15 sider med billeder og ord, der indgår i sjove opgaver.  Barnet skal indsætte klistermærker og på den måde løse opgaverne. Der er også andre opgaver, hvor barnet f.eks. skal tegne eller tælle.

Målet med opgaverne er at styrke barnets motorik, ordforråd og koncentrationsevne samtidig med, at han/hun lærer om sammenhænge, former, farver, begreber og meget mere.

Bogens billeder og klistermærker er virkelig flotte, og jeg er sikker på, at bogen rummer mange timers sjov, leg og læring.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Madame : Jeg er sikker på, at bogen vil være noget for Bella – eller måske vil hun hellere ha’ den lyserøde bog? 🙂

    1. Nonna : De fleste børn elsker jo klistermærker, og når de så er så fine som i bøgerne her, er de jo næsten ikke til at modstå.

  1. Ha, hvor er den fin. Hvor kan man få fat i sådan en svend? Synes, den seje og sjove bog lyder sjovere end den lyserøde søde og sjove, så det kunne da godt være, jeg skulle have fat i en blå til Øglen. Hun elsker nemlig (også) blå, klistermærker og biler, så mon ikke det går, hvis nu jeg bilder ekspedienten ind, at den altså ER til en dreng… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *