Fix din fordøjelse

fixdinfordoejelse

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Fix din fordøjelse af Tine Jørgensen og Jane Faerber.

Forlaget skriver:

Endelig ro i maven!

Er du en af de mange, som kæmper med at fordøje din mad? Lider du af oppustethed, forstoppelse, diarré, halsbrand, reflux eller smertefulde tarmsygdomme? Er du ladt i stikken med diagnosen irritabel tyktarm, IBS, uden at vide, hvad du skal stille op? Så er hjælpen nær: Lad denne bog vise dig, hvordan du effektivt skaber ro i maven og får et lettere og bedre liv – allerede i dag.

Forskellige fordøjelsesproblemer kræver forskellige løsninger. Tine Jørgensen, cand.scient. i klinisk ernæring, guider dig frem til den helt rigtige strategi for netop dig – med afsæt i både videnskab og alle de erfaringer, som hendes arbejde med hundredvis af klienter har givet hende.

Du får indblik i relevante undersøgelser og målrettede tips om mad- og og drikkevarer, medicin, kosttilskud, motion, søvn, stresshåndtering og meget mere. Og ikke mindst kan du glæde dig til masser af opskrifter på mad, som dine tarme vil elske. Jane Faerber, kvinden bag Madbanditten.dk, der er en af Danmarks mest velbesøgte mad- og sundhedsblogs, og forfatter til flere bestsellerbøger om kost, har nemlig tryllet maksimal velsmag ud af de tarmvenlige madprincipper, så alle trygt kan spise med.

Jeg har læst bogen med stor interesse – selvfølgelig især de afsnit der omhandler tilstande og tiltag, der er relevante for mig og min fordøjelse. Bogen er superinteressant og gennemarbejdet. Det er let at finde de informationer, der er relevante for den enkelte, og alt er skrevet i et sprog, så informationen er let at forstå. Jane Faerbers lækre madopskrifter er ledsaget af flotte fotos, der kan give ekstra appetit på al den sunde og tarmvenlige mad.

Jeg har tidligere anmeldt De bedste fra Madbanditten af Jane Faerber.

Læs mere om Fix din fordøjelse hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *