Lukketid

lukketidBog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Lukketid af Christine Bojsen Træden.

I Lukketid møder læseren en række vidt forskellige kvinder – første gang i køen til prøverummet i H&M midt i den hektiske travlhed lige før jul. Det er en broget flok, vi møder. Det er kvinder med forskellig baggrund og forskellig alder. Vi får lov til at følge dem i en ganske kort periode af deres liv.

Lukketid er en såkaldt kollektivroman. Der er et stort persongalleri at holde styr på, og det gav anledning til, at jeg flere gange under læsningen måtte bladre tilbage i bogen for at være helt sikker på, hvem der var hvem. Enkelte af bogens kvinder træder tydeligere frem end andre. Jeg har været ret godt underholdt af romanen, men jeg synes, at der er nogle løse ender i nogle af kvindernes historier – jeg ville gerne have vidst lidt mere om, hvordan det siden gik dem hver især. På den anden side er det lidt uforløste i kvindernes historier med til at understrege det flygtige i deres møde.

Læs mere om Lukketid hos Forlaget Brændpunkt.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *