Fra en bogbloggers hverdag #12

fraenbogbloggershverdag#12

Som jeg før har fortalt, har jeg altid en god stak bøger, der ligger og venter på at blive læst og anmeldt på bloggen. Det klager jeg bestemt ikke over. Men det betyder, at det kan knibe med også at få læst andet end netop anmeldereksemplarer.

Tilbage i februar 20 fik jeg en bog i fødselsdagsgave af en af mine sønner. Det er en bog, som han selv har læst flere gange og synes vældig godt om. Den læseoplevelse ville han gerne dele med mig, og forærede mig altså et eksemplar af bogen til min fødselsdag. Jeg blev glad for bogen og glædede mig til at læse den. Og så har den alligevel ligget ulæst i årevis, fordi anmeldereksemplarerne hele tiden er kommet foran i køen.

Men nu er jeg blevet enig med mig selv om, at den bog ikke skal vente længere. Så nu er jeg i fuld gang med at læse den.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *