Så tog jeg hjem

saatogjeghjem

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Så tog jeg hjem af Karin Smirnoff. Bogen er tredje bind i trilogien om Jana Kippo.

Jeg har tidligere anmeldt trilogiens første to bind, Jeg tog ned til bror og Vi tog op med mor.

I denne sidste bog i trilogien tager Jana Kippo til Stockholm, hvor hendes lerfigurer er en del af en kunstudstilling. Her lærer hun nye mennesker at kende, men fortiden har stadig et fast tag i hende. En opvækst med vold, overgreb og misbrug er ikke noget, man sådan lige lægger bag sig. Men måske er det alligevel muligt at skabe sig et anderledes liv? Måske kan man gøre regnskabet op og komme videre?

Denne trilogi har gjort et stort indtryk på mig. Jeg synes, den er blevet bedre og bedre hele vejen. Den specielle måde, som bøgerne er skrevet på, og som man lige skulle vænne sig til i begyndelsen af første bind, er blevet en kæmpestor styrke. Karaktererne er originale og skildres uden omsvøb. Sproget er fuldstændig enestående. Denne trilogi har været en anderledes – men meget stor læseoplevelse.

Læs mere om Så tog jeg hjem hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *