Den tavse enke

dentavseenke

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den tavse enke af Sara Blædel.

Bogen er ellevte bind i krimiserien om Louise Rick.

Efter en lang orlov er Louise Rick tilbage på jobbet. Hun er leder af politiets nyoprettede rejseenhed, P13. Fyns politi tilkalder assistance, da en kvindelig kroejer på Tåsinge er fundet dræbt. Ved gennemgang af kroens førstesal , hvor den dræbte boede, finder man noget, der leder efterforskningen i en ny retning.

Louise må kontakte sin ekskæreste Eik Nordstrøm fra Eftersøgningsafdelingen i København. Hun er ikke meget for det, for de har ikke talt sammen, siden de afsluttede deres forhold. Nu bliver de imidlertid nødt til at samarbejde.

Louise kontakter sin veninde Camilla Lind, der arbejder på kriminalredaktionen på Morgenavisen, for at høre, om hun har adgang til informationer, Louise kan trække på. For en gangs skyld virker Camilla uinteresseret i den sag, Louise arbejder med.

Jeg er stor fan af Sara Blædels serie om Louise Rick, så jeg har virkelig glædet mig til at læse Den tavse enke. Og jeg skal da lige love for, at der var noget at glæde sig til. Der er smæk for skillingen hele vejen igennem. Der er mange lag i historien, der hele tiden tager en ny drejning. Alle løse ender samles til sidst på fineste vis. Bogen er både underholdende og spændende. En Louise Rick-krimi, når de er allerbedst.

Jeg har tidligere anmeldt Pigen under træet af Sara Blædel.

Læs mere om Den tavse enke hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

    1. Ja, jeg får læst en del. Mit helbred forhindrer mig i gøre en del andre ting, så jeg er superglad for at have bøgerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *