Vind Dagen er nær

vinddagenernaer

Reklame – konkurrence i samarbejde med Alpha Forlag.

Hos Alpha Forlag har de været så søde at give mig muligheden for at afholde en lille konkurrence, hvor en læser af bloggen kan vinde et eksemplar af Dagen er nær af Ninni Schulman.

Bogen er syvende og sidste, selvstændige bind i Hagfors-serien.

Fra bogens bagsidetekst:

Nogle dage før juleaften bliver Harry og Inga Tynning fundet brutalt myrdet i deres hjem lidt uden for Hagfors. Huset er endevendt, og der mangler penge og smykker. Det ældre ægtepar ser ud til at have levet et stilfærdigt liv uden nogen fjender eller uvenner, og politiet, med Christer Berglund og Petra Wilander i spidsen, mistænker, at det er et indbrud, der er endt fatalt.

Journalisten Magdalena Hansson er tilbage på arbejde efter længere tids sygdom og bliver hurtigt engageret i drabssagen, der forstyrrer julefreden i den lille bygd og ryster beboerne.

Læs mere om Dagen er nær hos Alpha forlag og/eller læs hele min anmeldelse af bogen her.

Har du lyst til, at bogen skal blive din, så skriv en kommentar til indlægget her. Du behøver bare at skrive, at du gerne vil være med i konkurrencen. Jeg trækker en vinder blandt alle, der har skrevet en kommentar inden tirsdag d. 4. januar klokken 12.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Jeg vil meget gerne vinde bogen. Jeg har læst de øvrige i serien, det er nogle gode bøger.
  Jeg vil da også lige nævne, at jeg nyder at læse din blog, jeg bruger dine boganbefalinger meget.
  Venlig hilsen
  Margit Fischer-Nielsen

  1. Jeg nyder at læse dine anmeldelser og bruger dem ofte som inspiration. Jeg vil naturligvis gerne vinde bogen.
   Godt nytår
   Mvh Marianne Rasmussen

 2. Jeg vil meget gerne vinde bogen.De øvrige bøger i serien er rigtige gode.
  Venlig hilsen Lisbeth Maja Sørensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *