Det’ min farmor

Vi hentede Sander i vuggestuen i dag. Jeg stod lidt i døren og kiggede på, at han legede. Da han fik øje på mig, lød det glædestrålende:”Det’ min farmor!” – og i næste øjeblik, da han også så sin farfar: “Det’ min farfar!” Det er lykken at hente sit barnebarn i vuggestuen, ikke mindst når man får sådan en modtagelse.

Madkassen blev hentet i køleskabet, og så var Sander ellers hurtigere end hurtigt ude i garderoben og fandt sin jakke og sine støvler. Klar til afgang.

Så smuttede vi en tur på biblioteket. Det var ved at være længe siden, vi havde været der sidst, og vi hygger os så godt med de biblioteksbesøg alle tre. I dag var det mest den store togbane, der var spændende.

En times tid hyggede vi os, inden det var tid til at køre Sander hjem.

Da vi nu alligevel var på biblioteket, fik vi også lige fornyet vores pinkoder, så vi nu kan låne e-bøger på e-reolen. Dejligt!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Børnebørns betingelsesløse kærlighed er simpelthen bare det allerbedste – her venter vi på det 4. af slagsen – i dag tre dage over tid, så nu må der gerne snart ske noget.

  2. Så er prinsessen arriveret – hun kom til verden i går morges kl. 8.33 efter kun to timer med veer. 3.742 g og 52 cm – så hun er en stor dejlig pige. Emilie på 2½ tog imod, da vi kom på besøg og trak os ind for at se lillesøster. Håber glæden varer ved, når hun finder ud af, at den der lillesøster altså bliver i familien – nok ikke så nemt at forstå, når man kun er 2½ år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *