De svære år

desvaereaar

Jeg har læst De svære år af Elizabeth Jane Howard.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Gads Forlag.

De svære år er tredje bind i Cazalet-krøniken.

Krigen hærger stadig, og har sat sine tydelige spor overalt. Også Cazalet-familien mærker både uvisheden, utrygheden og knapheden. Som alle andre har familiens medlemmer været nødt til at indrette sig efter situationen og prøve at få en hverdag til at hænge sammen. Alle hjælper til efter bedste evne.

Det er ikke kun krigen og dens følger, der plager Cazalet-familien. Den svære kærlighed byder også på store udfordringer for flere både i den unge generation og blandt de mere modne familiemedlemmer.

I de svære år kommer læseren endnu længere ind under huden på de enkelte medlemmer af Cazalet-familien.

Jeg har været lige så optaget af De svære år som af de to første bøger i serien. Jeg kommer til at holde mere og mere af de forskellige medlemmer af Cazalet-familien, jo bedre jeg lærer dem at kende. Det er fantastisk at følge denne familie i medgang og modgang, og jeg kan næsten ikke kan vente med at læse næste bind i serien, selv om det desværre også er det sidste.

Jeg har tidligere omtalt de to første bind i denne fantastiske slægtskrønike, De gode år og Ventetid.

Læs mere om De svære år på Gads Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg har lige tjekket, – de to første ligger på Mofibo, og er de næste, jeg skal læse. Så håber jeg bare de sidste to også kommer der.
    Tak for anbefalingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *