Bobler, bullshit og børsfest

boblerbullshitogboersfest

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Bobler, bullshit og børsfest – Hvad enhver investor bør vide af Lars Tvede.

Forlaget skriver:

Sådan navigerer man ifølge den succesrige erhvervsmand Lars Tvede på et børsmarked i krisetid.

 Dagen før coronakrisen ramte alverdens børsmarkeder som et tungt hammerslag, solgte Lars Tvede alle sine aktier. Han tjente penge på nedturen og købte aktierne tilbage, da kurserne nogle uger senere var tæt på at ramme bunden. I den efterfølgende turbulens dansede han vellykket rundt på børserne, og da roen sænkede sig en anelse hen over sommeren, kunne han sætte en pænt stor gevinst ind på kontoen.

Hvordan bar han sig ad? Hvordan lykkedes det ham at læse markedet? Hvordan brugte han den viden og erfaring, som han har erhvervet gennem snart 40 år som investor og iværksætter, til at træffe rationelle beslutninger, mens mange andre investorer var ramt af panik?

I Bobler, bullshit og børsfest har Lars Tvede i en række korte, informative og letforståelige kapitler samlet alle sine vigtigste grundregler, budskaber og pointer.

Det har været en fornøjelse at læse Bobler, bullshit og børsfest. Jeg har ikke tidligere læst bøger om at investere. Måske fordi jeg har forestillet mig, at det ville være meget tørt stof. Lars Tvedes bog er alt andet end tør. Den er både underholdende, informativ, inspirerende og humoristisk. Jeg må ærligt indrømme, at der nok er passager, der må læses igen for at få forståelsen helt på plads. Men jeg synes absolut, at jeg har lært noget om investering ved at læse bogen. Og det var jo netop målet – at jeg så har været godt underholdt undervejs er bare et ekstra plus.

Læs mere om Bobler, bullshit og børsfest hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *