De atten

deatten

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst De atten af Anton M. Berg.

Forlaget skriver:

Da radiojournalisten Axel Sköld laver research til en dokumentar, falder han tilfældigt over en mystisk forbindelse, der peger på, at den samme mand er involveret i tre historiske dødsfald: mordet på Olof Palme, våbeninspektøren Algernons påståede selvmord og journalisten Cats Falcks dødelige bilulykke.

De atten er en fortælling om determinerede mørkemænd, der gør alt for at bevare deres hemmeligheder og om en journalist, som er villig til at sætte alt på spil for at afsløre dem.

Hold nu lige op, hvor har jeg været godt underholdt af De atten. Der er spænding og højt tempo fra start til slut. Bogen er velskrevet, og karaktererne er tydelige og troværdige – både de sympatiske og de usympatiske. Kunne du lide Stieg Larssons Millennium-trilogi og/ellerDanehof-trilogien af Jens Henrik Jensen, vil du helt sikkert også synes om De atten.
Læs mere om De atten hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *