Invitation til bagekonkurrence

Jeg er blevet inviteret til at deltage i en bagekonkurrence. Mere præcist en brunsvigerkonkurrence, der løber af stablen på SPIS! Odense Food Festival i september.

Jeg er jo pjattet  med konkurrencer, så jeg er da fristet til at deltage, men jeg tror nu nok, at jeg springer over. Jeg bager ganske vist temmelig meget – men mest brød. Kager gør jeg det ikke så meget i. Nok mest fordi der er en del kager, der er svære at bage med godt resultat, når man skal udelade både æg og mælkeprodukter – og det skal jeg jo pga. min allergi.

Dog er det ikke noget problem, når det drejer sig om  gærdej, så man kan  sagtens bage en brunsviger uden æg og mælk. Det har vi da før gjort her i huset, selv om det er rigtig længe siden. Men det er jo ikke sikkert, at vores variant – selv om den er både vegansk, økologisk og allergivenlig –  kan stå distancen overfor  kager bagt uden forbehold i ingredienslisten.

Så selv om det kunne lade sig gøre for mig at bage en nogenlunde fornuftig brunsviger, og selv om jeg elsker tanken om at deltage i en bagekonkurrence som en anden Bedstemor And, så må jeg nok se i øjnene, at kagebagning ikke er min stærkeste side. Jeg må kende min begrænsning og nøjes med at glæde mig over, at jeg overhovedet har fået invitationen.

Noget helt andet er, at programmet for den store SPIS! Odense Food Festival ser rigtig, rigtig spændende ud.

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *