Lost and found

hypoallergensaebe

For nogle år siden brugte jeg en sæbe, som jeg var meget glad for. Den hed Dove Sensitive. Den var virkelig mild, uden parfume, hypoallergen og god for min sarte hud og mit eksem. Desværre kunne jeg pludselig ikke finde sæben i butikkerne mere. De steder, hvor jeg plejede at købe den, sagde man, at den var udgået. Det var der jo ikke så meget at gøre ved, så jeg måtte finde en anden sæbe. Det gjorde jeg også, men den var ikke i nærheden af at være så behagelig i brug, som den jeg før havde brugt. Men man kan jo vænne sig til meget. Det kan man blive nødt til.

I maj sidste år læste jeg så på Danica Cloes blog, at hun havde et samarbejde kørende med Dove. Jeg skrev til hende, om ikke hun kunne slå et slag for at få den savnede sæbe tilbage på hylderne. Hun undersøgte sagen og kunne fortælle mig, at sæben faktisk stadig var at finde – bare i nogle butikker, hvor jeg ikke plejer at handle. Jeg blev simpelt hen så glad for den besked, og skyndte mig afsted til nærmeste Rema 1000, hvor der skulle være chance for at finde sæben. De havde ikke sæben i deres sortiment.

Siden har jeg spurgt efter sæben i mange Rema 1000 butikker med samme nedslående resultat.

Da mit eksem er slemt for tiden, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at opnå en bedring, så jeg skrev og klagede min nød til Unilever, der sælger Dove produkterne i Danmark. De svarede, at sæben ganske rigtigt tidligere har været på hylderne i Rema 1000, men at den nu ikke længere forhandles i Danmark, men kan købes i Sverige.

Endnu en gang erklærer jeg min kærlighed til internethandel. Lynhurtigt blev sæben bestilt, og lynhurtigt blev den leveret.

Det er bare nogle stykker sæbe, men jeg føler næsten, at jeg har vundet i lotteriet.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Det var da herligt. Fint billede. Der er ikke meget, der slår sådan et helt, ubrugt stykke sæbe i “delikat-hed”. Det ser altid så lækkert ud.

  1. Det ern dejligt at finde noget, man har ledt efter i lang tid 🙂
   Du har helt ret, der er noget lækkert over sæber – og også andre ting som f.eks en helt ny læbestift, når de er hele og friske 🙂

 2. Hei Randi!
  Vi har også samme problem med å finne såpestykker som er milde og uten parfyme. Vi har brukt Neutral sine, men det blir vanskeligere og vanskeligere å få tak i de.
  Det hadde vært fint om vi kunne få nettadressen til hvor du bestilte de såpene fra i Sverige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *