Ny vaskemaskine med Allergy Mode

askovaskemaskine

Som jeg fortalte for snart to år siden, fik vi i en presset situation anskaffet os en vaskemaskine, som ikke var helt optimal i forhold til vores behov.

Maskinen vaskede upåklageligt, men den havde ikke de samme programmuligheder, som jeg var vant til at bruge. Og allerværst – den skyllede ikke så godt, som min ældgamle vaskemaskine, som den skulle erstatte. Grundig skylning af tøjet efter vask er vigtigt, og særlig vigtigt, når man har eksem og sensibel hud. Maskinen gav mulighed for tilvalg af et ekstra skyl, men jeg var stadig ikke helt tryg ved resultatet.

Mange nye vaskemaskiner sparer meget på vandet, og det er jo generelt en god ting. Men for sådan en som mig er det måske knapt så godt.

Mit eksem er de senere år langsomt blevet værre og værre, og jeg har fået eksem på steder, hvor jeg ikke har haft eksem i årtier. Så noget må der gøres.

Vores seneste tiltag er udskiftning af vores ellers temmelig nye vaskemaskine. Vi har købt en ny, der giver mulighed for at tilvælge et særligt allergiprogram – Allergy Mode. Det betyder, at maskinen ved vask holder den valgte temperatur i længere tid, og det betyder, at tøjet skylles flere gange end ved normal vask.

Jeg knuselsker allerede min nye vaskemaskine. Den vasker upåklageligt, og den skyller som en drøm. Hvis mit eksem ikke falder til ro snart, må vi konkludere, at det i hvert fald ikke skyldes irritation på grund af sæberester i tøjet. Men jeg hælder ganske optimistisk til at tro, at det nok skal falde til ro. Det er jeg nødt til at tro på.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *