Læst i november

laestinovember2019

I løbet af november har jeg læst en stak skønne bøger.

Jeg har modtaget bøgerne som anmeldereksemplarer.

Det skal føles godt af Ole Henriksen og Tina Jøhnk Christensen er Ole Henriksens egen fortælling om, hvordan han har opnået så stor succes. I bogen fortæller han bl.a. detaljeret om, hvordan det via hårdt arbejde lykkedes ham at skabe sit verdenskendte brand.

Noget i vandet af Catherine Steadman er en spændende og overraskende thriller. Romanen stiller læseren over for et stort moralsk spørgsmål i forhold til, hvad man selv ville gøre, hvis man en dag stod i samme situation som bogens hovedpersoner.

Det som hjertet husker er tredje og sidste bind i Jan-Philipp Sendkers smukke og rørende Burma-trilogi.

Pigen under træet af Sara Blædel er tiende bog i serien om Louise Rick. Alle fans af serien kan godt glæde sig og skynde sig at få fat i den nye bog. Den er præcis som en Louise Rick-krimi skal være.

Den dag Brita forsvandt af Michael Teschl handler om Pedal Ove-sagen. Efter at have sat sig grundigt ind i materialet, tegner forfatteren et nuanceret billede af hele sagen og af de involverede.

Hun skal leve af Anders Roslund er en krimi i særklasse. Personskildringerne er stærke og troværdige. Plottet er både indviklet og hjerteskærende ondt. Trådene samles overbevisende og ekvilibristisk til sidst.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *