De frosne flammer

defrosneflammer

Jeg har læst de frosne flammer af Jens Henrik Jensen.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar sammen med de øvrige to bøger i Oxen Boxen.

De frosne flammer er tredje bind i Danehof-trilogien og dermed en fortsættelse af De hængte hunde og De mørke mænd.

Krigsveteranen Niels Oxen formodes død ved en ulykke til søs. I virkeligheden overlevede han og lever i skjul på en ø i den svenske skærgård.  Hvis det bliver kendt, at han stadig lever, vil han blive jagtet både af politiet og af de mørke mænd, der ønskede ham død.

Sammen med sin gamle makker Margrethe Franck, tidligere PET-chef Axel Mosmann og dennes nevø indleder Oxen en  kamp for at få sit liv tilbage og besejre de mørke kræfter fra Danehof.

De frosne flammer er virkelig, virkelig spændende. Der er så mange intriger, tråde og spor, der fletter sig ind i hinanden. Som læser skal man holde tungen lige i munden for at holde styr på det hele. Alligevel overrasker historien gang på gang. Jeg har været fuldstændig blæst bagover af denne velkomponerede, overraskende og hæsblæsende afslutning på Danehof-trilogien – den er fremragende.

Læs mere om De frosne flammer på Politikens Forlags hjemmeside.

oxenboxen3

Danehof-trilogien findes samlet i Oxen Boxen. Jeg anbefaler bøgerne på det varmeste.

Boxen er en oplagt gaveide, og mon ikke den kommer til at ligge under en hel del juletræer denne jul? Den vil helt sikkert blive modtaget med begejstring af enhver, der kan lide at læse en velskrevet historie med et højt spændingsniveau. Trilogien i Oxen-Boxen er fremragende læsning.

Senest er Lupus udkommet – det er fjerde bog i den spændende serie, og den lever fuldt og helt op til de tre første.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jamen jeg må da nok i gang. Måske holder et mig tilbage, at man skal holde tungen lige i munden. Det er lidt sværere på lydbog, hvor man ikke lige kan gå tilbage og læse, hvis man bliver i tvivl om noget. Men bøgerne lyder spændende, så de må nok have en chance.

    1. Det må endelig ikke afholde dig, at jeg skrev sådan – det hele hænger noget så flot sammen. Det er skønne, skønne bøger med en meget sympatisk men hårdt prøvet hovedperson. Jeg anbefaler bøgerne på det varmeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *