Første forsøg med fermentering af grøntsager

fermenteringgrøntsagerJeg har kastet mig ud i mit første forsøg med fermentering af grøntsager. Jeg har haft det i tankerne længe, men først efter at have læst Michael Mosleys bog Sund mad til kloge tarme, har jeg været helt overbevist om, at det skulle prøves.

Her i første forsøg støtter jeg mig til en opskrift fra Mosleys bog. Blandingen består af rødkål, rødbede, æble og naturligvis salt.

Nu bliver det spændende at se, hvordan det går. Det finder vi ud af om 2-3 uger.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg glæder mig til at høre om resultatet. Jeg har overvejet at fermentere, men nåede aldrig længere end til det koreanske kimchi, som ærlig talt ikke lykkedes særlig godt … måske skulle jeg bare prøve igen.

    1. Jeg har længe haft tanker om at prøve at fermentere, men det var Michael Mosleys begejstrede omtale at de gode egenskaber ved fermenterede grøntsager, der overbeviste mig om, at jeg skulle se at komme i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *