Forårsstemning

foraarsstemning

Det var min fødselsdag i går, og det var en dejlig dag. Jeg blev forkælet med hilsner og gaver – og ikke mindst med en masse smukke blomster. Tre skønne buketter fik jeg, så det er næsten lige meget, hvor jeg kigger hen herhjemme, så er der smukke blomster,  jeg kan nyde synet af.

Der er forårsstemning herinde og vinterligt derude – det er slet ikke nogen dårlig kombination.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Jeg er helt pjattet med tulipaner, så det er jo heldigt, at det er højsæson for dem lige omkring min fødselsdag 🙂

 1. Tillykke med fødselsdagen!
  Lidt sent, men ikke mindre velment af den grund ☺
  Og ja, blomster bliver man altid i godt humør af.

  1. Tak, Ellen! Det betyder meget for humøret med lidt friske blomster Jeg lover tit mig selv at købe friske blomster hver uge, men jeg er ikke altid helt god til at gøre alvor af det – men jeg øver mig 🙂
   Jeg har stadig problemer med at få lov til at kommentere på din blog.

  1. Tusind tak, Ingrid!
   Jeg kan ikke kommentere på din blog i øjeblikket – måske ryger mine kommentarer i spamfilteret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *