En aften med fokus på sundhed og ernæring

sundhedogernaering

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

I går var jeg så heldig, at Politikens Forlag havde inviteret mig til et spændende arrangement, som blev afholdt i samarbejde med Saxo.com i JP/Politikens Hus.

Aftenens tema var sundhed og ernæring.

Først fortalte Arne Astrup, en af forfatterne bag bogen Spis dig slank efter dit blodsukker, om de principper og den forskning, der ligger til grund for bogen. Kort fortalt, har man fundet ud af, at den enkeltes blodsukker kan bruges som redskab til at finde frem til den mest effektive vej til vægttab. Det er meget individuelt, hvad der virker. Det var virkelig interessant at høre om. Læs mere om Spis dig slank efter dit blodsukker her eller her.

Dernæst fortalte Michael Mosley om sit arbejde bag bogen Sund mad til kloge tarme. Jeg er meget begejstret for bogen, som jeg tidligere har fortalt om her på bloggen, så jeg havde virkelig glædet mig til at se og høre forfatteren på scenen. Mosley levede til fulde op til mine forventninger – han var både konkret og morsom og desuden en mester til at formidle. Læs mere om Sund mad til kloge tarme her eller her.

Efter de to indlæg var der pause med servering af sunde snacks, og bagefter skulle Suzy Wengel, kvinden bag Sence konceptet, fortælle om Sense kostprincipperne og sin bog Sence – slank med fornuft. Desværre var jeg nødt til at gå lidt tidligt, så jeg gik glip af Suzy Wengels indlæg. Jeg ville ellers meget gerne have hørt om kostprincipperne, der allerede har hjulpet mange med at opnå vægttab. Læs mere om Sense – slank med fornuft her eller her.

Det var et rigtig godt arrangement med mange interessante og inspirerende informationer om veje til vægttab og sundhed generelt. Personligt føler jeg mig nu ekstra motiveret til at følge nogle af anvisningerne i Sund mad til kloge tarme for at forsøge at reducere mit eksem.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Årh, jeg ville godt have hørt Mosley IRL!
    Sense har jeg hørt om – og læst om, det sidste mest fordi jeg kender en, der kører efter det princip, men jeg har konstateret, at det åbenbart ikke er så effektivt som LCHF; hun taber sig i hvert fald en hel del langsommere end jeg gør (som i næsten slet ikke), så hun overvejer nu seriøst at droppe Sense og køre efter samme koncept som jeg gør.

    1. Mosley var virkelig fantastisk – det synes jeg også, at hans bog er. Arne Astrup fortalte, at blodsukkeret – eller insulinniveauet i kroppen viser, hvilken type kost, man med fordel kan spise, hvis man vil tabe sig. Alt efter, hvordan blodsukkeret/insulinniveauet ligger, kan man sige præcis, om man kan tabe sig på den ene eller den anden eller tredje kostplan. Der findes ikke en kur, der virker for alle. Meget interessant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *