Mellem linjerne

mellemlinjerne

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Mellem linjerne af Johanna Schreiber. Bogen er den første i en planlagt trilogi om bøger, kærlighed og intriger på det stockholmske forlag Schantz

Emily er lige blevet skilt og prøver på at finde sige selv i den nye hverdag som single og mor til et delebarn. Hun har forladt sit trygge men lidt kedelige ægteskab og nyder den genvundne frihed. Dog lider hun under savnet af sin lille søn, de dage han opholder sig hos sin far. Hun har travlt på jobbet på forlaget Schantz, hvor hun planlægger store udgivelsesfester, opvarter krævende forfattere og hygger sig med kollegerne.

Ved en sommerfest på forlaget møder Emily Herman. Han er tegner, karismatisk og sjov at være sammen med. Emily falder for ham med et brag – og han for hende.

Jeg har været supergodt underholdt under læsningen af Mellem linjerne. Historien rummer både sjov og alvor – den er fortalt i et sprudlende sprog og med masser af humor. Det er en roman med fart over feltet, en let og uhøjtidelig tone og et farverigt persongalleri. Jeg glæder mig meget til at høre mere til Emily og de andre gæve forlagsfolk,  når næste bog udkommer i foråret 2022.

Læs mere om Mellem Linjerne hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *