Gode råd om hvordan man gemmer sig

Helt uventet fik vi lejlighed til at snakke med Sander i aftes.

På grund af problemer med deres bil var den lille familie strandet i Slagelse, og vi måtte rykke ud og hente dem. På vejen hjem snakkede Sander som et lille vandfald.

Han fortalte  bl.a. om familiens besøg hos kusinerne i Jylland og snakkede også om det billede af Farfar, der gemte sig bag et træ, som jeg havde sendt til ham. Han sagde, at der også skulle have været et billede af mig. Det må jeg huske til næste gang.

Farfar fik at vide, at han ikke var så god til at gemme sig, og at han skulle huske at være helt omme bagved træet, hvis han ville gemme sig en anden gang. Det var ret morsomt at høre på alle de råd og anvisninger, han fik. Vi var glade for, at vi sad i en mørk bil, så ingen kunne se, hvis vi trak lidt på smilebåndet af det lille foredrag.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Madame : Nu ved vi alt om, hvad der er værd at vide om, hvordan man gemmer sig rigtig godt 🙂

  1. Gode råd er meget værd :-)! Det er sjovt at iagttage, hvor meget de små går op i det, de foretager sig. Det er naturligvis vigtigt for dem, at vi modtager deres råd med samme alvor, som vi forventer, at de tager i mod vores! Det er simpelthen så kært! God torsdag!

    1. Nonna : Det er nemlig så sødt – og man skal absolut tage de små alvorligt, alt andet ville være helt forkert.
      Tak i lige måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *