Forfatterevent

I går var jeg inviteret til et spændende og hyggeligt arrangement på Gads Forlag forud for udgivelsen af Pigen under jorden af Elly Griffiths

Elly Griffiths fortalte levende og humoristisk om bogen og sit forfatterskab – det var en rigtig dejlig oplevelse at møde hende.

I det hele taget var det inspirerende at være i selskab med en masse mennesker, der beskæftiger sig med bøger på den ene eller den anden måde. Jeg var så heldig også at få en lille snak med et par andre bloggere, som jeg hidtil kun har kendt fra blogverdenen – det var hyggeligt at møde dem i virkeligheden og få hilst på hinanden.

Efter et rigtig godt arrangement kunne vi allesammen endda gå hjem med en dejlig læse-goodiebag.

Pigen under jorden udkommer på fredag, og jeg glæder mig til at fortælle om bogen her på bloggen.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det lyder godt, Randi! Det er så rart engang imellem at komme ud at møde mennesker i den fysiske verden. Og det er godt at møde bloggerkolleger. At skrive blog er noget af det bedste, og jeg er så glad for at blogge, men det kan blive lidt ensomt, og sådan et arrangement bryder følelsen af ensomhed.

    1. Det er så hyggeligt og inspirerende at møde andre bloggere – og i dette tilfælde andre boginteresserede. Jeg bliver i hvert fald glad, når jeg bliver inviteret til den slags arrangementer.

  2. Dejligt med den slags små og/eller større oplevelser, der giver hverdagen et ekstra lille pift 🙂
    Jeg holder også meget af at møde andre bloggere.

    1. Det er nemlig rigtig fint, når hverdagens trummerum bliver piftet lidt op af nogle friske indtryk. Jeg prøvede at skrive en kommentar ovre hos dig forleden dag, men den forsvandt. Jeg har fået ny computer, så måske kunne systemet ikke genkende mig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *