September set i bakspejlet

September er min yndlingsmåned, og jeg synes, at den gik alt for hurtigt. Der har været langt imellem de helt fantastiske septemberdage rent vejrmæssigt i år, men det har alligevel været en rigtig dejlig måned fuld af gode oplevelser.

I begyndelsen af måneden var vi til 25-års jubilæum i Atopisk Eksem Forening. Det var et både informativt, hyggeligt og underholdende arrangement.

Vi har været på nogle dejlige udflugter i månedens løb bl.a. til Enø og Falster. Jeg nyder vores ture ud i det blå.

Der har været gode stunder med familien bl.a. en tur i Valbyparken sammen med yngste søn og en tur til Rønnebæksholm med Sander. Det var i Herregårdshaven på Rønnebæksholm, vi så en masse flotte grøntsager bl.a. grønkålen på billedet herover.

Der har også været tid til at læse nogle gode bøger i månedens løb bl.a. De gode år af Elisabeth Jane Howard og Manden der søgte sin skygge af David Lagerkrantz.

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Din september ser god ud! Den har været præget af den slags små udflugter som jeg elsker 🙂 Jeg har ikke været i Valbyparken siden jeg var barn hvor der – så vidt jeg husker – kun var rosenhave. Der skal jeg altså ind til sommer!
  God oktober til dig, Randi!
  Kh Nana

  1. Vi har været på en del gode udflugter i september, dem er jeg nemlig også ret vild med. Det var jo første gang, jeg besøgte Valbyparken, men jeg har helt afgjort lyst til at vende tilbage og se det hele igen til sommer.
   Også en rigtig god oktober til dig 🙂

  1. Du har helt ret, det gælder om at bruge sin tid så godt som muligt og få det bedste ud af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *