En dejlig septembersøndagstur

I går eftermiddags kørte vi en tur til Karrebæksminde. Vi ville ud og købe en nyrøget makrel i det lokale røgeri. Der var stadig afslappet sommerferiestemning i den lille by. Der var masser af mennesker, der slentrede rundt og så ud til at nyde solskinnet, fridagen og livet.

Før vi købte fisk, kørte vi over broen og ud til den fjerneste ende af Enø. Der er fred og ro og rigtig dejligt. Jeg elsker at kigge ud over vandet, lytte til den sagte lyd af bølgeskvulp og indånde den friske havluft. Det giver mig glæde og ro indeni på en helt særlig måde.

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Ja, der er dejligt på Enø! Vi var også ved vandet i går, men valgte i går at køre i den anden retning, til Feddet. Men vi tager også til Karrebæksminde. Og der kan man købe fisk og kage med hjem 🙂

  2. Så I Danmarks Mindste Broløb, så? Det må have været et festligt syn 🙂
    Vi kan også godt lide at køre så langt ud på Enø, som man må, og så gå en tur langs vandet.

    1. Nej, løbet var overstået, da vi kom derud.
      Ja, der er ikke så overrendt derude, så man kan gå en dejlig tur langs vandet i fred og ro 🙂

  3. Din overskrift fik mig til at længes efter mine gåture i sommerlandet, dem må jeg have genoptaget. Dejligt med små steder, der giver ro i sjælden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *