Uden humor går det ikke

I går var vi med til at fejre Atopisk Eksem Forenings 25-års jubilæum. Der var foredrag om eksem, der var mad og drikke, der var flotte goodiebags med masser af gode produkter, og der var underholdning.

Komikeren Geo fortalte med en fin blanding af alvor og kulsort humor om et langt og hårdt forløb med en kræftsygdom, som han har været igennem. Selv om emnet jo var ret alvorligt, rullede latteren, da han fortalte om nogle mildest talt absurde oplevelser, han havde haft i den periode, hvor han var i nærkontakt med sundhedssystemet.

Uden humor går det ikke.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Helt rigtigt: Uden humor går det ikke. Faktisk går det meget bedre med, for man er mindre tilbøjelig til at synke ned i sort selvmedlidenhed.

    1. Geo gjorde det virkelig godt – hvis du får mulighed for at opleve ham fortælle om sit sygdomsforløb, så gør det endelig. Han har også skrevet en bog om det – den hedder Ikk’ for sjov – om kemo og comedy. Det er rigtig fint, at han har overskud til at fortælle om både godt og skidt fra sin kontakt med sundhedssystemet – ovenikøbet med et glimt i øjet. Det har jeg megastor respekt for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *