Årets sidste septemberdag

Vi tilbragte en god del af årets sidste septemberdag i København sammen med yngste søn.

Vi var bl.a. en tur i Valbyparken, hvor jeg ikke havde været før. Valbyparken er kæmpestor og er da også Københavns største park. Det var et skønt område at vandre rundt i, og jeg tror faktisk, at vi fik set alle de 17 spændende temahaver, der er etableret i parken. Det var selvfølgelig for sent på sæsonen til det helt store blomsterflor – og så alligevel ikke. Dahliahaven  stod stadigvæk i fuldt flor og var virkelig flot.

Vi lovede hinanden, at vi vil vende tilbage til Valbyparken en sommerdag, for at se det hele – især rosenhaven – i højsæsonen.

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *