Talende træer

I går var vi et smut i København for at se til vores yngste søn.

Vi spiste frokost sammen, og bagefter ville vi lige ud og gå en tur. Det var begyndt at snuskregne, og der var ikke meget mere end tyve minutter til parkeringsbilletten udløb, så det blev bare lige til en tur gennem Kongens Have.

Jeg kan godt lide Kongens Have. Der er pænt på alle tider af året og i går var ingen undtagelse. Pludselig fik jeg øje på, hvad jeg troede var et par fuglekasser i et af de store træer. Jeg ville lige se, hvad det var for nogle fuglekasser, så jeg gik tættere på. Og så begyndte træet at tale. Det begyndte at fortælle om noget af det, der var sket i kvarteret, mens det havde stået der.

Jeg var ikke på forhånd klar over, at træerne i Kongens Have var begyndt at snakke, men da jeg kom hjem, fandt jeg lidt info om det. Der var ikke rigtig tid til at stå og lytte og fordybe sig i fortællingerne i går, men jeg kunne da godt have lyst til at vende tilbage en anden dag og høre mere.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Sikke en spændende oplevelse for jer! Jeg har også planer om at opleve de talende træer, som jeg læste om i AOK. Og så lige et smut ind og nyde Botanisk Have 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *