Vendespil med egne billeder

For et stykke tid siden kontaktede de rare mennesker fra Pixum mig og spurgte, om jeg kunne have lyst til at teste et af deres produkter.

Det ville jeg gerne. Jeg bestemte mig for at prøve at lave et vendespil med mine egne billeder på.

Det var meget, meget nemt at finde ud af. Det eneste svære var at bestemme sig for hvilke billeder, der skulle med. Men det lykkedes at udvælge 25 billeder. Så var det på plads.

Da jeg nu var i gang, lavede jeg også lige en lille notesbog til mig selv. Jeg har en svaghed for fine notesbøger og grifler alt muligt ned. Ting jeg skal huske, ting jeg skal gøre, erindringer, strøtanker og mere eller mindre skøre indfald.

Få dage efter bestillingen lå varerne i min postkasse. Både notesbog og vendespil lever helt op til mine forventninger. Gengivelsen af billederne er rigtig fin og vendespillets kort virker solide.

Det er faktisk sjovt at se sine egne billeder på kortene i vendespillet. Jeg glæder mig til at spille det sammen med Sander og høre, hvad han siger til det. Han vil sikkert synes, at det er festligt, at der er billeder af ham selv og andre fra familien på nogle af kortene.

For god ordens skyld skal jeg nævne, at Pixum har foræret mig vendespillet og notesbogen.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Det er da en ret sjov idé. Nu er jeg ikke lige i vendespilsalderen, men det har jeg været – og jeg kommer det forhåbentlig igen (altså hvis jeg er så heldig af få børnebørn ;-))

  2. Sådan et har vi også. Jeg synes, kvaliteten er overraskende god, og børnene synes (selvfølgelig), at det er et hit, at de selv dukker op i spillet af og til 🙂

    1. Madame : Det er en rigtig fin ide. Sander synes, det er sjovt at spille vendespil, så jeg glæder mig til at spille det nye spil med ham 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *