Nogen gange er man rent ud sagt skideheldig

Lidt tidligere på dagen var jeg ude at gå en tur, som jeg plejer. På et tidspunkt mærkede jeg noget ramme mig lige oven i hovedet. Uden at tænke over det mærkede jeg efter med fingrene, for at finde ud af hvad det var, der havde ramt mig. Føj! Der stod jeg med en frisk fugleklat i hånden – og altså også i håret.

Nu er hænder og hår vasket, og jeg overvejer, om det mon er i dag, jeg skal købe en ekstra lottokupon. Det siges jo, at det betyder held at blive ramt af en fugleklat. Jeg ved ikke, om det passer. Lige da det skete, følte jeg mig nærmest en lille smule uheldig.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Noget har man jo skullet finde på for at trøste dem, der bliver ramt af en fugleklat … jeg tror nok ikke rigtig på det med heldet, men nu må vi se, Randi … 🙂

  2. Du må skynde dig at købe en lotto kupon. Det kunne jo være at der er noget om snakken med held og fugleklatter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *