Regnvejrshygge

Her har vi silende, sjaskende regn. Jeg er sikker på, at det er godt for haven.

Faktisk tror jeg også, at det på en måde er godt for mig.

Jeg har nemlig lidt ondt i halsen og er småjams, så jeg drikker skoldhed citrontoddy og giver efter for mit lave energiniveau.

Jeg pjækker fra strygetøjet og slapper af i sofaen, med radio, computer og mobiltelefon. Den slags slendrian passer bedre til regnvejr end til solskin, synes jeg. Jeg har i hvert fald lettere ved at give efter for trangen til det i regnvejr.

Tidligere på dagen, mens solen stadig skinnede, snakkede jeg med Sander i telefonen. Vi snakkede lidt om hans fødselsdag, der er lige om hjørnet.  Han fortalte mig også, at han havde sagt til sin far, at han syntes, at de skulle cykle til købmanden og slappe af med en is. Det lød så sødt, og jeg gav ham ret i, at det var en rigtig god ide.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Rigtig god bedring med halsen – jeg er sikker på, det hjælper at slapper af i sofaen og med en snak med Sander. Det var en fin idé, han havde fået 🙂

  2. Jamen god bedring ønskes herfra.
    Jeg synes ærlig talt, vi har fået vand nok for mindst en uges tid endnu, men jeg blev ikke spurgt 😉

    1. Ellen: Tak! Her trængte vi faktisk til en ordentlig spand vand, det har vi fået i dag, så nu kan vi klare os 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *