Det lugter lidt af en ny støvsuger

Min støvsuger lugtede af brændt plastik, da jeg støvsugede her til morgen. Det opfatter jeg som et vink med en vognstang om, at den synger på allersidste vers. Jeg vidste godt i forvejen, at den var ved at være udtjent.

Der må omgående købes en ny, for jeg får nervøse trækninger bare ved tanken om ikke at have en velfungerende og effektiv støvsuger i huset.

Da jeg havde stillet støvsugeren til side, skyndte jeg mig ud for at nyde den smukke morgen. Det er ikke meget, der slår sådan en septembermorgen med lunt solskin og en snert af kulde i luften. Det var dejligt at gå en rask tur og få frisk luft i lungerne efter episoden med støvsugeren.

Nu skal der studeres tekniske specifikationer på nettet, så jeg er nogenlunde sikker på, hvad jeg går efter, når jeg senere på dagen skal ud og købe ny støvsuger.  Faktisk har jeg været glad for den gamle, så det ender sandsynligvis med en af samme mærke.

Du vil måske også synes om

Sne

6 kommentarer

 1. Det er ellers ved at blive koldt om morgenen. Kun 5-6 grader, da vi tog afsted. Men smukt er det idag, så det var nok en god ide at nyde det, for i morgen bliver det vist møgvejr.

  God jagt på en ny støvsuger. Min støvsuger lugter meget mærkeligt – af brændt kanel på en kedelig støvet måde. Det skyldes angreb af flyvemyrer midt på sommeren. De blev bekæmpet med kanel og støvsuger, hvilket vi så bliver mindet om, hver gang vi tænder for den …

  1. Fruen i Midten : Kanelduft er trods alt at foretrække frem for brændt plastik. Jeg vil nu helst ha’ at støvsugeren ikke lugter af noget som helst 🙂

 2. Her har det også været en smuk og kølig morgen. Solen skinner stadigvæk, heldigvis.
  En støvsuger skal helst ikke lugte, men blot fungere og opfylde sit formål. Min fungerer heldigvis upåklageligt, så længe det varer. God jagt!

  1. Nonna : Jo tak! Nej, en støvsuger skal være helt duftneutral 🙂 og så skal den netop bare fungere efter formålet.

 3. Vi kan ikke klare os uden støvsuger – pøj pøj med at finde en ny! Ja, sådan en septembermorgen med høj blå himmel er rigtig dejlig. Jeg har lige været ude at gå en lang tur.

  1. Madame : Nej en god støvsuger kan ikke undværes – slet ikke i et allergikerhjem.

   Der er så smukt derude i dag – jeg har været ude at gå både i morges og igen ved frokosttid – det gælder om at nyde det skønne vejr, mens det er der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *