Gaver fra LEGO DUPLO

For nogle dage siden var jeg så heldig at modtage en pakke fra LEGO. Pakken indeholdt  det sidste nye indenfor DUPLO, Kreativ Sortering.

Klodserne ligger i en praktisk boks, som ved hjælp af låg/sorteringsplader i forskellige farver forvandles til en puttekasse. De forskellige låg giver  mulighed for at sortere klodserne efter form og farve. Efter sorteringen kan man bygge fire forskellige figurer af klodserne – en elefant, en giraf, en papegøje og et træ. Eller man kan  vælge bare at lade fantasien råde og bygge lige, hvad man vil.

Jeg er glad for, at vores gamle DUPLO klodser nu er blevet suppleret med lidt nyt, og glæder mig til at prøve  de nye klodser af sammen med Sander.

LEGO har også givet mig mulighed for at udlodde et sæt DUPLO  Kreativ Sortering her på bloggen. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til indlægget her. Jeg trækker lod om DUPLO klodserne mandag d. 30. april.

Du vil måske også synes om

32 kommentarer

 1. Sådan en spand gad Varanen ret godt at vinde! Jeg har set dem rundt omkring i Blogland, og det virker faktisk til at være et ret sjovt stykke legetøj for de små.

  Skriver du en anmeldelse, når dig og Sander har prøvet dem af? 🙂

  1. Øglemor : Ja, jeg skriver om det, når Sander og jeg har fundet ud af, hvad vi kan bruge sådan et sæt klodser til 🙂

 2. Jeg vil også gerne eje sådan en spand DUPLO-klodser til alle børnebørnene :-)! Vi har ganske vist en del LEGO fra vore egne børn, men meget få DUPLO do. Det ser ud, som om der er mange timers leg i sådan en beholder!

 3. Oh yes! Game on…og endelig-endelig fik Lego lavet sådan en “putte spand”! Elsker duplo da det er så godt til små hænder. Vores datter satte de første klodser sammen da hun var lige over 1 år, så det er skabt til leg.

 4. Sådan en kasse ville jeg gerne vinde til mine unger, især den store vil blive glad 🙂

  Så jeg krydser fingre.

 5. Sikke da en smart kasse. Jeg ville da rigtig gerne være vinder af den. Er sikker på, at børnebørnene – i hvert fald de tre ældste – ville synes det var sjovt med nye udfordringer.

 6. Min søn havde fødselsdag igår og blev 1 år og han kunne helt sikkert godt bruge sådan en spand med duplo, da han elsker klodser 🙂

 7. Hejsa.

  Sikke en fin give away. Den vil jeg meget gerne vinde til fremtidig leg sammen med mit kommende barnebarn, da jeg ikke har noget legetøj i huset.

 8. De søde mennesker som jeg passer hest hos har den dejligste lille dreng som ville elske at få denne her i gave og vil rigtig gerne glæde dem med det, nu jeg får lov at ride og passe heste, alt hvad jeg lyster uden at betale en krone for det.

 9. Har en lille dreng, der ville få SÅÅ stor glæde af denne fantastiske giveaway.. Han er lige ved at få den rette alder til puttekasser!

 10. en sådan DUPLO kasse kan man få mange gode timer ud af. Håber mine drenge bliver de heldige vindere 🙂

  1. Julie : Du var desværre lidt for sent på den – vinderen blev udtrukket i går.

 11. Sådan en kasse vil lige være noget for min Laura på godt 1½ år, hun elsker Duplo og sorterer alting…. fra sko, klodser, bolde m.m.

 12. Anja : Det er noget rigtig skønt legetøj. Desværre er konkurrencen slut for lang tid siden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *