Sne

Sneen har forvandlet alting udenfor til det smukkeste eventyrlandskab. Vores helt almindelige, lidt forsømte have er blevet fantastisk i nattens løb. Det er altså en makeover, der vil noget.

Jeg elsker vinter, frost og – især – sne.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Do. Fantastisk at se på, og ikke en vind rører sig. Jeg har forsøgt at lokke vores mellemste barnebarn (20 mdr.) ud i sneen, men det har hun ikke lyst til. Jeg prøver igen efter middagssøvnen. Hun er på weekend og skal hjem til København i morgen. Hvordan mon det går?

    1. Nonna : Ja, det er da smukt med al den sne. Det eneste minus ved sådan et vejr er de vanskeligheder, det skaber i trafikken, men jeg håber, at det bliver uden problemer, når dit barnebarn skal hjem igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *