Noget om at slippe

Er det ikke som om, vinteren er ved at slippe grebet? I hvert fald glider sneen ned fra vores tag og falder med bulder og brag ned i store tunge, våde dynger rundt om huset. Og det drip-drap-drypper allevegne fra.

Tidligere på dagen, da solen kiggede igennem skydækket, skyndte jeg mig at slippe både støvekluden og mine daglige rutiner for at gå en dejlig tur i den milde luft.

Det bedste af det hele er, at det endelig ser ud til, at lille Sander så småt er ved at slippe af med den væmmelige RS-virus, der har plaget ham i flere uger.

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

  1. Bliv endelig ved 🙂
    Det ville glæde mig umådeligt at vende hjem til et stort set snefrit Danmark.
    Det troede jeg aldrig, at jeg skulle sige, men det her har godt nok været lige lidt for meget.

  2. Åh, hvor er det synd for Sander. Marcus var hos os i fire dage i sidste uge med høj feber, og nu har han feber igen, men virker heldigvis mere frisk end i sidste uge – de kære børn – godt der er forår om hjørnet, så vi alle kan blive friske igen

  3. Ellen : Jeg kan godt forstå, hvis det er svært at fryde sig over at vende tilbage til vinter og sjap, når man (du) lige har tilbragt nogle dage lige midt i det smukkeste forår.

    Susanne : Der er vist rigtig mange, der er syge i øjeblikket. Sander har været indlagt et par dage, og der var mange børn indlagt med RS-virus. Håber, at Marcus er ved at være frisk igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *